5/5
9.6 / 10
4.6/5

De voordelen van het verkopen van uw huis zonder makelaar

Nimvest, dé betrouwbare partij waar u uw woning voor een hoge prijs aan verkoopt. 

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Wilt u uw huis verkopen zonder de hoge kosten van een makelaar? Dan is Nimvest de oplossing voor u! Het traditioneel verkopen van huizen via makelaars kan erg duur uitpakken. Een makelaar krijgt namelijk een courtage als vergoeding voor het bemiddelen bij de verkoop van huizen, kantoren en winkels. Deze vergoeding kan tussen de 1,5% en 2,5% van de verkoopprijs liggen, waardoor u als verkoper duizenden euro’s moet betalen. Met de toch al dalende huizenprijzen wilt u deze kosten uiteraard liever besparen. Nimvest heeft hiervoor de oplossing. Bij Nimvest kunt u uw huis zonder makelaar verkopen en deze kosten besparen.

 

Waarom een huis verkopen zonder makelaar?

Wilt u uw huis verkopen zonder de hulp van een dure makelaar? Bij Nimvest regelen wij de verkoop voor u, inclusief de notariskosten en zonder voorbehoud van financiering. Hierdoor bespaart u niet alleen geld, maar ook een hoop tijd en zorgen. Het komt namelijk steeds vaker voor dat potentiële kopers de koop moeten ontbinden vanwege strikte regels in de bankensector. Maar bij ons loopt u dat risico niet. Wij zorgen voor zekerheid en het hele bedrag wordt minus de hypotheek op uw rekening gestort. Verkoop uw huis zonder makelaar en zonder zorgen met Nimvest.

 

De voordelen van een huis verkopen zonder makelaar

Wenst u meer te weten over de voordelen van het verkopen van uw huis zonder tussenkomst van een makelaar? Er zijn heel wat redenen waarom deze optie een interessant alternatief kan zijn. De voordelen van verkopen via Nimvest zijn:

  • Hoge prijzen en snelle betaling
  • Géén makelaars- en notaris kosten
  • Geen financieringsvoorbehoud
  • Alle soorten huizen, ongeacht de staat van onderhoud
  • Géén financieringsvoorbehoud
  • Snelle uitbetaling

 

Bij Nimvest bent u aan het juiste adres

Bij Nimvest bent u aan het juiste adres voor een probleemloze verkoop van uw woning, wat uw situatie ook is. Of u nu direct wilt verkopen of liever uw huis verkoopt en terughuurt, wij helpen u graag. En wist u dat het verkopen van een huis met huurders erin ook geen obstakel voor ons vormt? Wij nemen niet alleen het huurcontract, maar ook de verantwoordelijkheid voor de huurders van u over. Dus geen zorgen meer over het vinden van de juiste koper voor uw (verhuurde) woning.

Waarom verkopers kiezen voor een verkoop aan Nimvest

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten onroerend goed

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns