5/5
9.6 / 10
4.6/5

Verouderde woning verkopen?

Verkoop uw verouderde woning aan Nimvest. Wij kopen huizen met achterstallig onderhoud, gebreken, oude huizen en huizen in slechte staat.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Verouderde woning verkopen?

Wilt u uw verouderd huis verkopen en bent u op zoek naar de juiste koper? Nimvest is het vastgoedbedrijf waaraan u direct uw gedateerde huis of woning in slechte staat van onderhoud kunt verkopen. Wij kopen elk type woning en ik elke staat van onderhoud. Bij ons ontvangt u binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud.

Wij begrijpen dat het verkopen van een verouderd huis een uitdaging kan zijn en daarom bieden wij een snelle oplossing aan zonder dat u last heeft van een langdurig verkoopproces met veel onzekerheid. Verouderde huizen kunnen een heleboel problemen met zich meebrengen. Hierdoor is het vaak moeilijk om uw huis met gebreken en achterstallig onderhoud te verkopen. Verouderde huizen schrikken de meeste kopers af omdat de kosten voor verbouwing erg hoog zijn. Ook hanteren de meeste kopers veel voorbehouden met betrekking tot een bouwkundig onderzoek. Hierdoor loopt u altijd het risico dat de koop niet doorgaat. Daarom kan verkopen aan Nimvest u een goede oplossing bieden. Wij kopen namelijk alle soorten verouderde huizen en zijn niet bang voor gebreken en/of achterstallig onderhoud.

Verkoop uw huis met gebreken zonder ontbindende voorwaarden

Wij kopen alle soorten verouderde woningen, of het nu om een appartement, een tussenwoning, een hoekwoning of een vrijstaande woning gaat. Ook kopen wij door heel Nederland. Bij het verkopen van uw huis nemen wij alle gebreken over, u hoeft er dus niets meer aan te doen. Het herstellen van gebreken neemt vaak veel tijd en geld in beslag. Wij kopen altijd zonder financieringsvoorbehoud, hierdoor beschikt u direct over alle zekerheid.

Ontvang gratis een vrijblijvend aanbod

Ons verkoopproces is eenvoudig en snel. Ontvang gratis een vrijblijvend bod door het formulier in te vullen. Ook kunt u ons bellen op 085-4010635. We brengen snel een bod bij u uit. Uiteraard verplicht dit bod u tot niets! Het bod is altijd zonder financieringsvoorbehoud. Hierdoor heeft u direct zekerheid over de verkoop van uw verouderde woning.

Stappenplan voor het verkopen van uw huis

Vraag een bod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een bod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het bod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief bod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten huizen

Direct het beste bod op uw huis!

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns

Gerard de Bruin
Gerard de Bruin
14/02/2024
Wij hadden een huis met gebreken. Dat was voor Nimvest geen probleem. Alles netjes volgens de afspraken verlopen
Reinout de Haan
Reinout de Haan
14/02/2024
Ik heb een beleggingspand aan Nimvest verkocht. Heldere communicatie en ze komen echt alle afspraken na!❤️
Ruben
Ruben
22/01/2024
Woning gekocht van Nimvest. Helaas bleek het een en ander niet helemaal in orde te zijn, wat Nimvest zelf helaas ook niet kon weten. Uiteindelijk in goed overleg samen tot een oplossing gekomen wat zeer gewaardeerd wordt. Bedankt Maarten en keep up the good work!
Carroll Fraga
Carroll Fraga
13/01/2024
Hele fijne communicatie met Maarten. Top partij
Betty Curiel
Betty Curiel
13/01/2024
Goed geholpen, ik ontving snel een goed bod. Ze zijn toen langs gekomen en alles was snel afgehandeld. Hele fijne manier om je huis te verkopen.
D. Janki
D. Janki
09/01/2024
Goede communicatie en snelle afhandeling, ben zeer tevreden over hoe het proces is verlopen.
Alvarez Rodriguez
Alvarez Rodriguez
05/01/2024
Fijne partij om je huis aan te verkopen. Ook een hele hoge prijs ontvangen. Geen gedoe
de Jong
de Jong
03/01/2024
Enthousiast over de manier waarop er zaken zijn gedaan met deze partij. Na het indienen van mijn aanvraag is er snel contact met mij gezocht, wat ik als prettig ervaren heb! Daarna een realistisch bod mogen ontvangen en dezelfde week is er een collega op bezoek geweest. Al met al meer dan tevreden over de snelheid en transparantie van Maarten, Michael en collega's.

Wij kopen alle soorten huizen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod