5/5
9.6 / 10
4.6/5

Heb ik een makelaar nodig om mijn woning of beleggingspand te verkopen?

Nimvest, dé betrouwbare partij waar u uw woning voor een hoge prijs aan verkoopt. 

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Nee, u heeft geen makelaar nodig om uw woning of beleggingspand te verkopen. Met Nimvest krijgt u een gegarandeerde verkoop zonder tussenpersoon of makelaar! Krijg de zekerheid en gemoedsrust die horen bij een rechtstreekse verkoop via ons ervaren team. Het is gemakkelijker dan ooit.

Een huis verkopen zonder de hulp van een makelaar heeft veel voordelen. Er zijn geen verborgen kosten, u verkoopt uw huis zonder financieringsvoorbehoud en de prijs die u ontvangt voor de verkoop van uw woning is vaak hoger dan wanneer een particuliere koper uw woning koopt.

Nimvest, dé betrouwbare partij waar u uw woning of beleggingspand aan verkoopt

Wij nemen alle verborgen kosten voor onze rekening. We kunnen een levertermijn afspreken die is afgestemd op uw wensen. Wilt u uw huis snel verkopen? U kunt binnen 1 week over uw geld beschikken. Wilt u liever de tijd nemen om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar een nieuw huis? Dan spreken we samen een uitgestelde leveringsdatum af. Hierdoor kunt u rustig in uw huis blijven totdat u een nieuwe woning heeft gevonden.

De beste prijs voor uw huis

Omdat wij een professionele investeringsmaatschappij zijn kunnen wij de beste prijs voor uw huis betalen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van het verkopen van uw huis aan Nimvest? Vul dan kosteloos en vrijblijvend het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever direct contact met een van onze collega’s? Bel dan gerust naar 085-4010635.

Waarom verkopers kiezen voor een verkoop aan Nimvest

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten onroerend goed

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns