5/5
9.6 / 10
4.6/5

Verhuurde woning verkopen

Verkoop uw verhuurde woning aan Nimvest. Wij kopen alle soorten huizen met huurder erin. Wij nemen het huurcontract over, waardoor er voor de huurder niets verandert. Vraag direct een vrijblijvend bod aan.

Voor een vrijblijvend bod op uw verhuurde huis is geen bezichtiging vereist. Vraag direct aan!

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Gratis & vrijblijvende waardebepaling
Alle soorten verhuurde woningen

Gemakkelijk en snel uw woning in verhuurde staat verkopen

Bent u eigenaar van een verhuurde woning en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij Nimvest aan het juiste adres. Wij zijn een landelijke belegger die verhuurde huizen koopt. Wij bieden u de mogelijkheid om uw huis te verkopen met huurder erin. Een verhuurde woning verkopen kan een uitdaging zijn. In tegenstelling tot een leegstaande woning heeft een verhuurde woning immers huurders. Dit betekent dat er rekening moet worden gehouden met de huurbescherming. Bij ons kunt u uw verhuurde woning verkopen en blijft het huurcontract geldig. Voor de huurder verandert niets.

Bent u aan het overwegen om uw verhuurde woning te verkopen? Als vastgoedinvesteringsmaatschappij koopt Nimvest alle soorten verhuurde huizen op. Vraag daarom direct een vrijblijvende waardebepaling aan. U kunt ook direct een bod aanvragen. Nimvest maakt beiden opties voor u mogelijk zonder bezichtiging.

Verkopen van een verhuurde woning kent veel voordelen

Als u een verhuurde woning in bezit heeft, kan dat veel gedoe opleveren. Huurders verwachten vaak veel van u als verhuurder, ook krijgt u soms te maken met gebreken waardoor er veel onderhoud nodig kan zijn. Sommige huurders zorgen ook voor veel achterstallig onderhoud die u als verhuurder weer moet oplossen. Daarom kan het een slimme keuze zijn om uw huis in verhuurde staat te verkopen.

Hoge belasting op verhuurde woningen

Een groot nadeel van het bezitten van een verhuurd huis, is dat de belastingdienst uitgaat van een fictief rendement van 6,17% op basis van de WOZ-waarde van het huis. Het probleem is alleen dat het werkelijke rendement vaak veel lager is, hierdoor kunt u zelfs te maken hebben met een jaarlijks verlies. Daarom kan het slim zijn om het huis met huurder erin te verkopen aan een professionele belegger zoals Nimvest.

Berekening van de waarde in verhuurde staat

De waarde in verhuurde staat kan verschillen van de leegwaarde. Dit komt omdat er een huurder in zit. Bij het berekenen van de waarde in verhuurde staat kijken wij naar de hoogte van de huur, het soort huurcontract en naar de staat van onderhoud. Wij kijken ook naar de ligging en de uitstraling van het huis.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod of vraag eerst een gratis waardebepaling aan

Bent u benieuwd wat Nimvest kan bieden op uw huis in verhuurde staat? Ontvang direct een vrijblijvend bod op uw verhuurde woning of vraag eerst een waardebepaling aan. U kunt deze aanvragen direct aanvragen via deze website of door telefonisch contact op te nemen via  085-4010635 (op werkdagen van 09:00-17:00 uur).

Stappenplan voor het verkopen van uw huis.

Vraag een bod of waardebepaling aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. U kunt zowel direct een bod aanvragen als een vrijblijvende waardebepaling. Een bod biedt u direct meer zekerheid. Wel is er dan direct sprake van een onderhandeling. Uiteraard zijn er aan beiden opties geen kosten of verplichting verbonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een aanbod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het aanbod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief aanbod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Vrijblijvend bod aanvragen

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten verhuurde woningen

Waarom verkopers kiezen voor een verkoop aan Nimvest

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns

Wij kopen alle verhuurde woningen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod