Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u de meest voorkomende vragen. Kunt u het antwoord op uw vraag hier niet vinden? Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. 

Het verkopen van uw huis kan leiden tot een wervelwind aan vragen. Heeft u interesse in het snel verkopen van uw huis zonder de gebruikelijke rompslomp die hier bij komt kijken? Dan vindt u hieronder antwoorden op de meest gestelde vragen van vastgoedbezitters die overwegen hun huis te verkopen aan een vastgoedopkoper.

We snappen dat die gedachte omhoogkomt. Zie het zo: u bespaart niet alleen op makelaarskosten, maar u geniet ook van een direct verkoopproces zonder eindeloze bezichtigingen. Onze aanpak? Snelheid en efficiëntie, met uw tevredenheid voorop! 

Dat hoeft absoluut niet! Bespaar uzelf de stress. Wij kopen uw huis zoals het is. Wilt u het inclusief meubels verkopen, geen probleem. Wilt u een gedeelte van de inboedel mee verkopen, ook dat is mogelijk. Uw wensen en voorkeuren zijn leidend. 

Voor Nimvest Vastgoed is dit geen probleem. Dit kan en mag uitlopen van licht achterstallig onderhoud tot gehele renovatie van uw woning. Uw verkoopt uw woning in de huidige staat en Nimvest neemt het onderhoud volledig over.

Een erfenis waarbij vastgoed betrokken is, kan emotioneel en complex zijn. Verkoop aan ons, en we zullen dit pad samen bewandelen. Gemakkelijk, zorgvuldig, en met respect voor uw situatie. Uw erfstuk is in betrouwbare handen. 

Ja, dat kan zeker! Er kunnen verschillende redenen zijn waarom dit interessant kan zijn. De huidige huizenprijzen liggen veel hoger dan bijvoorbeeld 10 jaar geleden. Als u nu in een situatie zit waarin u (veel) geld goed kunt gebruiken, dan is het een slimme optie om uw woning, met veel overwaarde, zelf te verkopen en vervolgens de woning terug te huren. Het voordeel is dat u direct kunt beschikken over uw eigen geld en toch kunt blijven wonen in uw huis, oftewel je thuis!

Nee, in tegenstelling tot particuliere kopers, hebben wij geen bedenktijd nodig. Dit betekent dat wanneer u het koopcontract ondertekent bij Nimvest Vastgoed, u verzekerd bent van een verkoop. Bovendien kopen wij woningen zonder enige financieringsvoorwaarden.

Wij bieden ook deze dienst aan. In het verleden hebben we succesvol onderhandeld met hypotheekverstrekkers namens meerdere klanten. Als er een dreigende gedwongen verkoop is, raden we sterk aan om snel actie te ondernemen, omdat de opbrengst van dergelijke verkopen vaak lager is in vergelijking met de verkoop van uw woning aan ons.

Bij Nimvest Vastgoed stellen we uw privacy voorop. In tegenstelling tot traditionele vastgoedmakelaars, hanteren wij strikte vertrouwelijkheid en tonen we nooit “Te Koop” borden in uw tuin. Met ons kunt u erop vertrouwen dat uw informatie niet wordt bekendgemaakt aan het publiek. Ervaar een probleemloos proces, afgestemd op uw behoeften. Ontdek vandaag de mogelijkheden met Nimvest Vastgoed!

Stappenplan voor het verkopen van uw huis

Vraag een bod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een bod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het bod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief bod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten huizen

Direct het beste bod op uw huis!

Neem vrijblijvend contact op

Michael van der Meer