5/5
9.6 / 10
4.6/5

Portefeuille verkopen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten panden in iedere staat van onderhoud

Wilt u uw vastgoedportefeuille verkopen?

De afgelopen jaren hebben wij meerdere grote transacties gedaan van €2.000.000 – €15.000.000+. Het is een groot voordeel om al uw panden in 1x te verkopen aan een betrouwbare partij zoals Nimvest. Wij kopen alle type portefeuilles aan. Door onze lange beleggingshorizon kunnen wij de beste prijzen betalen voor vastgoedportefeuilles. Dit geldt zowel voor woningportefeuilles als gecombineerde portefeuilles met een deel commerciële units.

Het is momenteel een uitstekend moment om uw portefeuille te verkopen. De prijzen zijn momenteel hoog en het is niet zeker hoe de markt zich de komende jaren zal ontwikkelen. Ook in deze tijden zijn wij bereid om u een passend aanbod te doen. Wij begrijpen als geen ander dat iedere portefeuille zijn eigen unieke kenmerken heeft. Wij wegen alles zorgvuldig af om u het beste aanbod te kunnen doen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het verkopen van uw portefeuille aan Nimvest? Vul dan kosteloos en vrijblijvend het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever direct contact met een van onze medewerkers? Bel dan naar 085-4010635.

Stappenplan voor het verkopen van uw beleggingspand

Vraag een bod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een bod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het bod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief bod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle type panden

Waarom verkopers kiezen voor een verkoop aan Nimvest

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns

Wij kopen alle soorten panden

Ontvang gratis een vrijblijvend bod