5/5
9.6 / 10
4.6/5

Pand verkopen

Verkoop uw pand aan belegger en ontwikkelaar Nimvest.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten panden in iedere staat van onderhoud

Pand verkopen

Overweegt u om uw pand te verkopen? Nimvest is het landelijk opererende vastgoedbedrijf dat panden aankoopt voor belegging of ontwikkeling. Wij kopen panden aan, in alle staten van onderhoud, zowel verhuurd als vrij van huur. Wilt u direct een onvoorwaardelijk bod op uw pand zonder langdurig en onzeker verkooptraject? Bij ons ontvangt u geheel kosteloos en vrijblijvend binnen één werkdag een bod op uw pand.

Waarom uw pand verkopen aan Nimvest

Als beleggingsmaatschappij hanteren wij lage aanvangsrendementen. Waardoor u verzekerd bent van het beste bod op uw pand zonder bijkomende voorwaarden. Wij kopen namelijk aan zonder een benodigde financiering en nemen alle risico’s van het pand direct over. Zo bespaart u direct duizenden euro’s aan makelaarskosten en bovendien op een langdurig verkooptraject. Zo hanteren wij flexibele verkoopvoorwaarden, waarbij de overdrachtsdatum zowel op korte als lange termijn kan worden vastgelegd. Tevens zijn alle overige verkoopvoorwaarden door u als verkoper te bepalen.

Welk type panden kopen wij?

Meer informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Of wilt u graag direct een voorstel ontvangen. U kunt ons op werkdagen telefonisch contacteren op 085 401 0635. Ook kunt u ons per e-mail bereiken via info@nimvest.nl.

Stappenplan voor het verkopen van uw beleggingspand

Vraag een bod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een bod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het bod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief bod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle type panden

Waarom verkopers kiezen voor een verkoop aan Nimvest

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns

Wij kopen alle soorten panden

Ontvang gratis een vrijblijvend bod