Over Nimvest

Wij kopen huizen en panden in heel Nederland. Wij bieden altijd zonder financieringsvoorbehoud waardoor verkopers direct zekerheid hebben. Zo heeft u geen last van een langdurig en onzeker verkooptraject.

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Al jaren kopen wij huizen en panden door heel Nederland

Nimvest is een landelijke opkoper van huizen en panden. Ook renoveren en verduurzamen wij woningen. Wij zijn actief in heel Nederland, van kleine dorpen en plaatsen tot de grote steden.

Voor alle soorten huizen, in goede staat maar ook met achterstallig onderhoud

Het verkopen van een huis kan een stressvol en onzeker traject zijn. Waar andere kopers vaak een bouwkundige keuring wensen, of een financieringsvoorbehoud hanteren doen wij dit niet. Wij kopen ook huizen met gebreken of achterstallig onderhoud, zonder voorbehouden. Na aankoop kiezen wij ervoor om de huizen te verhuren, of om ze te renoveren en te verduurzamen en vervolgens wee aan te bieden aan een van onze klanten zoals starters op de huizenmarkt.

Ook voor verhuurde woningen of beleggingspanden

Zitten er huurders in uw huis? Dat is geen probleem. Wij kopen ook huizen met huurders erin. We nemen het huurcontract over waardoor er voor de huurder niets verandert. Ook kopen wij beleggingspanden, zowel verhuurd als leeg.

Maak kennis het team achter Nimvest

Bent u benieuwd naar de gezichten achter Nimvest?
We stellen ons team hieronder graag aan u voor.

Maarten Brouns

Olaf Tupker

Stein Jonker

Thomas Willig

Wij kopen alle soorten vastgoed

Ontvang gratis een vrijblijvend bod