5/5
9.6 / 10
4.6/5

Mijn huis heeft flink achterstallig onderhoud, is dat een probleem?

Nimvest, dé betrouwbare partij waar u uw woning voor een hoge prijs aan verkoopt. 

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Als huiseigenaar bent u wellicht bezorgd over de staat van uw woning. Achterstallig onderhoud kan immers een behoorlijke last zijn. Maar wat als u uw huis wilt verkopen? Is dat een probleem? Bij Nimvest hebben we goed nieuws voor u: achterstallig onderhoud hoeft geen obstakel te zijn.

 

Geen probleem voor Nimvest

Bij Nimvest begrijpen we dat het onderhouden van een huis soms lastiger is dan het lijkt. Daarom kopen wij regelmatig woningen die te kampen hebben met achterstallig tot zeer achterstallig onderhoud. Of het nu gaat om een lekkend dak, verouderde leidingen of een tuin die al jaren geen liefde heeft gezien, wij zien de waarde nog steeds in uw woning.

Waarom zou u zich zorgen maken over dure renovaties of tijdrovende reparaties? Bij Nimvest nemen we de zorgen uit handen en kopen we uw huis in de huidige staat.

Vrijwaring van verborgen gebreken

Een van de grootste voordelen van verkopen aan Nimvest is dat we een vrijwaring opnemen in de koopakte ten aanzien van verborgen gebreken. Wat betekent dit voor u? Heel simpel: alle kosten voor eventuele verborgen gebreken zijn voor onze rekening. U kunt zonder zorgen uw huis verkopen, wetende dat er geen onverwachte kosten op uw pad zullen komen.

Testimonials van tevreden klanten

Jan VinkenRotterdam
Lees verder
k was erg bezorgd over de staat van mijn huis, maar Nimvest nam al mijn zorgen weg. De verkoop was snel en eenvoudig!
Els de JongEde
Lees verder
Mijn huis had veel achterstallig onderhoud, maar Nimvest kocht het alsnog zonder problemen. Zeer tevreden met hun service.
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Nimvest?

  • Snel en eenvoudig: Geen gedoe met makelaars of langdurige verkoopprocessen.
  • Kostenloos voor u: Wij nemen alle kosten voor onze rekening, inclusief die voor verborgen gebreken.
  • Betrouwbaarheid: Onze jarenlange ervaring en talloze tevreden klanten spreken voor zich.

Klaar om zonder zorgen te verkopen?

Waarom zou u langer wachten? Uw huis verkopen hoeft geen stressvolle ervaring te zijn. Neem vandaag nog contact op met Nimvest en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw huis snel en efficiënt te verkopen, ongeacht de staat waarin het verkeert.

Neem direct contact op

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op via 085 401 0635 of info@nimvest.nl. Ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het verkoopproces. Laten we samen een zorgeloze verkoopervaring creëren!

Waarom verkopers kiezen voor een verkoop aan Nimvest

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten onroerend goed

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns