5/5
9.6 / 10
4.6/5

Is het verstandig om uw huis aan een opkoper te verkopen?

Nimvest, dé betrouwbare partij waar u uw woning voor een hoge prijs aan verkoopt. 

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Overweegt u uw huis aan een opkoper te verkopen? Dat kan een hele slimme keuze zijn. Het is belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u een beslissing neemt. In deze blog leest u de belangrijkste informatie.

Waarom kiezen voor een opkoper?

Er zijn verschillende redenen waarom u een opkoper kunt inschakelen. Misschien heeft u direct geld nodig voor een andere investering of wilt u graag uw schulden snel aflossen. Of misschien vindt u het belangrijk om snel te kunnen handelen of heeft u geen mogelijkheid om uw woning via een makelaar te verkopen. Veel mensen willen de onzekerheid van het verkoopproces vermijden. In dat geval helpen wij u graag met het opkopen van uw huis en nemen we al het regelwerk voor onze rekening.

Voordelen van het verkopen van uw huis aan een opkoper

Er zijn ontzettend veel redenen te noemen waarom het voor veel huiseigenaren slim is hun woning te verkopen aan een opkoper.

  1. Snelle verkoop

Opkopers zijn experts in het nemen van snelle beslissingen en het afronden van transacties. Als u uw huis snel wilt verkopen, is dit via een reguliere verkoop haast onmogelijk.

  1. Geen zorgen over reparaties of renovaties

Opkopers kopen huizen in elke staat, dus u hoeft geen dure reparaties of renovaties uit te voeren voordat u uw huis verkoopt.

  1. Al het regelwerk wordt voor u uit handen genomen

Contact met de makelaar, uw huis telkens weer opruimen voordat er weer een bezichtiging is. Weken in onzekerheid omdat de koper zijn financiering nog aan het regelen is. Dit kan ontzettend veel tijd en zorgen kosten. Wanneer uw uw woning verkoopt aan een opkoper heeft u hier geen last van.

Waar moet u goed op letten

Bij het verkopen van uw woning is het belangrijk om alert te zijn op oplichtingspraktijken in de vastgoedmarkt. Hoewel er betrouwbare opkopers zijn, zijn er helaas ook oplichters actief. Om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van oplichting, is het essentieel om grondig onderzoek te doen naar de potentiële opkoper en te controleren of zij een goede reputatie hebben. Een goede tip is om reviews over het bedrijf te lezen. Deze staan vaak op de website en op Google.

Denkt u erover na om uw huis te verkopen? Overweeg dan om Nimvest in te schakelen!

Nimvest biedt u niet alleen de voordelen van het opkopen van uw woning, maar ook extra voordelen en zekerheden in vergelijking met andere huis opkopers. Zo garanderen wij u:

1. Géén makelaars- en notariskosten
2. Altijd een eerlijke en marktconforme prijs
3. Géén financieringsvoorbehoud, directe zekerheid
4. Hoge prijzen en de beste voorwaarden
5. Een voorschot is mogelijk
6. Blijf zolang in het huis wonen als u wilt

Proces huis verkopen via Nimvest

  1. Vraag een aanbod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

  1. Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een aanbod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het aanbod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

  1. We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief aanbod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

  1. De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Waarom verkopers kiezen voor een verkoop aan Nimvest

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten onroerend goed

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns