5/5
9.6 / 10
4.6/5

Huis verkopen

Uw huis verkopen met directe zekerheid, flexibele voorwaarden en zonder langdurig en onzeker traject? Vraag gratis een vrijblijvend bod aan. Voor alle soorten huizen.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Uw huis verkopen tegen de beste voorwaarden aan Nimvest

Wilt u uw huis zorgeloos verkopen tegen de beste voorwaarden? Dan bent u bij Nimvest aan het juiste adres. Als opkoper en investeerder kopen wij huizen aan in heel Nederland, zonder tussenkomst van een makelaar. Dit betekent dat wij snel kunnen handelen. Wij kunnen u direct zekerheid bieden over de verkoop. Zo kunt u na verkoop nog tot een jaar in het huis blijven wonen totdat u een ander huis heeft gevonden. Ontvang vandaag nog gratis en vrijblijvend een bod zonder voorbehoud van financiering.

Directe zekerheid bij verkoop van uw huis

Bij Nimvest kunt u rekenen op directe zekerheid bij de verkoop van uw huis. Wanneer u uw huis via de makelaar te koop zet, zorgt dit vaak voor een onzeker en langdurig proces. Als u bijvoorbeeld een nieuw huis heeft gekocht, wil u zo snel mogelijk overgaan tot verkoop van uw oude huis. U loopt daarbij het risico dat de koper de financiering niet rond krijgt, hierdoor kunt u met dubbele lasten komen te zitten en loopt u ook het risico dat het huis helemaal niet verkocht raakt. Nimvest hanteert geen financieringsvoorbehoud waardoor u wél direct zekerheid heeft over de verkoop.

  • Géén makelaars- en notariskosten

    Wist u dat u bij ons geen last heeft van hoge makelaarskosten? Dit bespaart u al snel duizenden euro’s. Ook betalen wij de notariskosten zodat u geen verborgen kosten heeft.

  • Altijd een marktconforme prijs

    Nimvest biedt altijd een marktconforme prijs voor uw huis. Wij kopen huizen aan in diverse prijsklassen en hebben ruime ervaring in de vastgoedmarkt. Onze prijzen zijn eerlijk en marktconform.

  • Ook voor huizen met achterstallig onderhoud en/of andere problemen

    Heeft uw huis gebreken? Geen probleem, wij kopen alle type huizen. Achterstallig onderhoud schrikt ons niet af om uw huis te kopen.

Overdrachtsdatum afgestemd op uw wensen

Bij Nimvest staat uw wens centraal. Daarom stemmen wij de overdrachtsdatum van uw huis af op uw persoonlijke voorkeur. Wilt u snel verkopen? Dan kunnen we de overdrachtsdatum op korte termijn inplannen. Hierdoor beschikt u snel over uw geld. Wilt u liever nog een tijd in uw huis blijven wonen, bijvoorbeeld omdat u nog op zoek bent naar een nieuw huis? Ook geen probleem. We spreken dan een uitgestelde overdrachtsdatum af, zo kunt u bijvoorbeeld nog een jaar in uw huis blijven wonen en kunt u rustig op zoek naar een nieuwe woning. U heeft wél direct zekerheid over de verkoop en dit bespaart veel stress.

Vrijblijvend bod aanvragen

Benieuwd naar wat Nimvest voor u kan betekenen bij de verkoop van uw huis? Vraag dan nu een vrijblijvend bod aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Bij Nimvest verkoopt u uw huis tegen de beste voorwaarden, met directe zekerheid en goede prijzen.

Stappenplan voor het verkopen van uw huis

Vraag een bod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een bod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het bod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief bod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten huizen

Direct het beste bod op uw huis!

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns

Gerard de Bruin
Gerard de Bruin
14/02/2024
Wij hadden een huis met gebreken. Dat was voor Nimvest geen probleem. Alles netjes volgens de afspraken verlopen
Reinout de Haan
Reinout de Haan
14/02/2024
Ik heb een beleggingspand aan Nimvest verkocht. Heldere communicatie en ze komen echt alle afspraken na!❤️
Ruben
Ruben
22/01/2024
Woning gekocht van Nimvest. Helaas bleek het een en ander niet helemaal in orde te zijn, wat Nimvest zelf helaas ook niet kon weten. Uiteindelijk in goed overleg samen tot een oplossing gekomen wat zeer gewaardeerd wordt. Bedankt Maarten en keep up the good work!
Carroll Fraga
Carroll Fraga
13/01/2024
Hele fijne communicatie met Maarten. Top partij
Betty Curiel
Betty Curiel
13/01/2024
Goed geholpen, ik ontving snel een goed bod. Ze zijn toen langs gekomen en alles was snel afgehandeld. Hele fijne manier om je huis te verkopen.
D. Janki
D. Janki
09/01/2024
Goede communicatie en snelle afhandeling, ben zeer tevreden over hoe het proces is verlopen.
Alvarez Rodriguez
Alvarez Rodriguez
05/01/2024
Fijne partij om je huis aan te verkopen. Ook een hele hoge prijs ontvangen. Geen gedoe
de Jong
de Jong
03/01/2024
Enthousiast over de manier waarop er zaken zijn gedaan met deze partij. Na het indienen van mijn aanvraag is er snel contact met mij gezocht, wat ik als prettig ervaren heb! Daarna een realistisch bod mogen ontvangen en dezelfde week is er een collega op bezoek geweest. Al met al meer dan tevreden over de snelheid en transparantie van Maarten, Michael en collega's.

Wij kopen alle soorten huizen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod