5/5
9.6 / 10
4.6/5

Huis verkopen

Nimvest, dé betrouwbare partij waar u uw woning voor een hoge prijs aan verkoopt. 

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Huis verkopen met Nimvest. Binnen 5 stappen uw huis snel verkocht

Huis verkopen

Uw huis verkopen kan een stressvolle ervaring zijn. Het kan veel tijd en moeite kosten om potentiële kopers te vinden, en u moet ook nog eens onderhandelen over de prijs en juridische kwesties. Maar met Nimvest kan het proces eenvoudiger en sneller worden gemaakt. Wij hanteren slechts 5 eenvoudige stappen die ervoor zorgen dat je jouw huis snel kunt verkopen. Op deze pagina leggen we deze stappen uit, zodat u een duidelijk beeld heeft van wat u kunt verwachten. 

 

Stap 1: Vraag een aanbod aan
Wilt u weten wat uw huis waard is? Wij kunnen u helpen door gratis en vrijblijvend een aanbod uit te brengen. Dit kan via het formulier op onze website. Het invullen van dit formulier is snel en eenvoudig zonder dat u ergens aan verbonden bent. Wij nemen contact met u op wanneer we uw aanvraag hebben ontvangen. Vaak is dit al dezelfde dag. 

Stap 2: Wij nemen contact met u op
Nadat we uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om meer informatie over uw huis te verkrijgen. Daarnaast bespreken wij graag uw wensen. Vaak kunnen wij op afstand al een passend voorstel uitbrengen zonder dat we het huis hoeven te bezichtigen. Is het aanbod interessant? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

Stap 3: We brengen een definitief voorstel uit
Nadat we het huis hebben bezichtigt, brengen we een definitief voorstel uit. Dit voorstel is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Als u tevreden bent met het voorstel, dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. Wij stemmen samen met u een overdrachtsdatum af die past bij uw behoeften.

Stap 4: De notaris handelt de verkoop af
Wanneer het definitieve akkoord is ondertekent dan stellen we een koopovereenkomst op en sturen deze naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Gefeliciteerd, u hebt uw huis succesvol verkocht!

Vraag een bod aan

Met Nimvest is het verkopen van uw huis eenvoudiger dan u denkt. In  4 stappen begeleiden we u door het hele proces. Bovendien zijn al onze biedingen vrijblijvend, zodat u geen verplichtingen hebt voordat u beslist of u ons aanbod wil accepteren. Wilt u uw huis snel verkopen? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ook interessant

Waarom verkopers kiezen voor een verkoop aan Nimvest

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten onroerend goed

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns