5/5
9.6 / 10
4.6/5

Huis verkopen met overwaarde

Verkoop uw huis aan Nimvest en verzilver uw overwaarde zonder een langdurig en onzeker verkooptraject.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Huis verkopen met overwaarde

Wilt u uw huis verkopen met overwaarde? Nimvest is het vastgoedbedrijf waaraan u uw huis met overwaarde kunt verkopen en zo direct uw overwaarde kunt verzilveren. Het voordeel van het verkopen aan Nimvest is dat u na verkoop nog tot één jaar in de woning kunt blijven wonen en zo rustig op zoek kunt gaan naar uw nieuwe huis.

Als u een huis bezit dat meer waard is dan wat u er oorspronkelijk voor betaald heeft, dan heeft u overwaarde opgebouwd. Dit kan gebeuren wanneer de huizenprijzen stijgen of wanneer u uw hypotheekschuld heeft afgelost. Door uw huis te verkopen met overwaarde, kunt u deze overwaarde gebruiken om bijvoorbeeld een nieuwe woning te kopen, uw pensioen aan te vullen of andere investeringen te doen. Bij Nimvest kunt u uw huis snel en gemakkelijk verkopen, wij kopen als landelijke opkoper altijd zonder voorbehouden waardoor u direct zekerheid heeft. Een normaal verkooptraject kan lang duren en kent veel stress en onzekerheid. Met een verkoop aan Nimvest kunt u de overwaarde binnen een week gestort krijgen.

Wat houd ik over bij de verkoop van mijn huis?

Het bedrag dat u overhoudt is het verschil tussen de verkoopprijs en de hoogte van de openstaande hypotheek. Bijvoorbeeld:

  • U verkoopt uw huis voor €250.000,-
  • De hoogte van de hypotheekschuld is €100.000,-
  • U ontvangt via de notaris €150.000,- op uw bankrekening.

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten

Omdat wij als woningopkoper uw huis kopen zonder tussenkomst van een makelaar, bespaart u al snel duizenden euro’s. Ook kopen wij huizen met gebreken en achterstallig onderhoud, deze kosten nemen wij ook op ons. Hierdoor is uw overwaarde bij een verkoop aan ons nog hoger.

Overdrachtsdatum afgestemd op uw wensen

Wilt u snel over de overwaarde beschikken? Wij kunnen uw huis al binnen 1 week afnemen. Het kan ook zo zijn dat u nog op zoek bent naar een nieuw huis, in dat geval kunnen we een uitgestelde overdrachtsdatum afspreken. Dan kunt u na verkoop bijvoorbeeld nog een jaar in uw huis blijven wonen totdat u een andere woning heeft gevonden. Hierdoor loopt u ook niet het risico dat uw huis niet verkocht raakt als u een ander huis heeft. Dit kan namelijk zorgen voor dubbele lasten. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen.

Neem vrijblijvend contact op

Vraag kosteloos een vrijblijvend aanbod aan via de website. Ook kunt u ons altijd bereiken per telefoon op 085-4010635 of per email op info@nimvest.nl.

Stappenplan voor het verkopen van uw huis

Vraag een bod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een bod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het bod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief bod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten huizen

Direct het beste bod op uw huis!

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns

Gerard de Bruin
Gerard de Bruin
14/02/2024
Wij hadden een huis met gebreken. Dat was voor Nimvest geen probleem. Alles netjes volgens de afspraken verlopen
Reinout de Haan
Reinout de Haan
14/02/2024
Ik heb een beleggingspand aan Nimvest verkocht. Heldere communicatie en ze komen echt alle afspraken na!❤️
Ruben
Ruben
22/01/2024
Woning gekocht van Nimvest. Helaas bleek het een en ander niet helemaal in orde te zijn, wat Nimvest zelf helaas ook niet kon weten. Uiteindelijk in goed overleg samen tot een oplossing gekomen wat zeer gewaardeerd wordt. Bedankt Maarten en keep up the good work!
Carroll Fraga
Carroll Fraga
13/01/2024
Hele fijne communicatie met Maarten. Top partij
Betty Curiel
Betty Curiel
13/01/2024
Goed geholpen, ik ontving snel een goed bod. Ze zijn toen langs gekomen en alles was snel afgehandeld. Hele fijne manier om je huis te verkopen.
D. Janki
D. Janki
09/01/2024
Goede communicatie en snelle afhandeling, ben zeer tevreden over hoe het proces is verlopen.
Alvarez Rodriguez
Alvarez Rodriguez
05/01/2024
Fijne partij om je huis aan te verkopen. Ook een hele hoge prijs ontvangen. Geen gedoe
de Jong
de Jong
03/01/2024
Enthousiast over de manier waarop er zaken zijn gedaan met deze partij. Na het indienen van mijn aanvraag is er snel contact met mij gezocht, wat ik als prettig ervaren heb! Daarna een realistisch bod mogen ontvangen en dezelfde week is er een collega op bezoek geweest. Al met al meer dan tevreden over de snelheid en transparantie van Maarten, Michael en collega's.

Wij kopen alle soorten huizen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod