5/5
9.6 / 10
4.6/5

Huis verkopen en dan gaan huren

Verkoop uw huis aan Nimvest en blijf zolang in uw huis wonen tot u een nieuwe huurwoning heeft gevonden.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Huis verkopen en dan gaan huren

Denkt u er over na om uw huis te verkopen en dan erna te gaan huren? De meeste woningeigenaren die hun overwaarde volledig willen uitkeren kiezen voor deze constructie. Bij Nimvest is het mogelijk om uw huis te verkopen en er vervolgens nog tot een jaar in te blijven wonen. Zo kunt u zelf de overdrachtsdatum bepalen en heeft u dus alle tijd om bijvoorbeeld een geschikte huurwoning te vinden en te betrekken. Zo is een huis verkopen om vervolgens te gaan huren geen risicovol en onzeker proces meer. Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een marktconform bod zonder enig voorbehoud.

Wat veel voorkomt is dat men namelijk een huurwoning heeft gevonden die betrokken kan worden maar de eigen woning nog niet is verkocht. Men loopt dan het risico dat de eigen woning moeilijk of niet tegen de gewenste prijs wordt verkocht en u plotseling met twee woningen zit.

Met Nimvest kunt u gelijktijdig tekenen. Zo tekent u voor de verkoop van uw eigen woning en huur van uw nieuwe woning gelijktijdig. Zo weet u precies wat de woning u oplevert en dat de huurwoning waar u op akkoord geeft niet plotseling aan iemand anders verhuurd is.

Waarom kiezen verkopers voor Nimvest

Bij Nimvest bespaart u dus al direct duizenden euro’s op makelaarskosten en notariskosten. De notariskosten nemen wij namelijk voor ons rekening en de makelaarskosten heeft u niet. Bovendien brengen wij altijd een bod zonder financieringsvoorbehoud uit. Zo bent u verzekerd van het beste bod zonder verkooprisico’s. Bovendien kunnen wij direct een voorschot voldoen zodat u bijvoorbeeld uw nieuwe woning al kunt gaan inrichten. Ook is het mogelijk om een deel van uw oude inboedel achter te laten die u niet wenst mee te nemen naar het nieuwe huis.

Waar zijn wij actief?

Nimvest is actief in heel Nederland. Wij kopen woningen in alle staten van onderhoud en elk type woonhuis. Van rijtjeshuizen tot bungalows, appartementen en vrijstaande woningen. En van woonboten tot recreatiewoningen. Zo zijn wij dus in elke gemeente actief en in zowel groei als krimpgemeentes. Of het nu gaat om een woning met funderingsproblemen of een compleet gerenoveerd woonhuis; wij brengen in elke situatie binnen één werkdag een vrijblijvend bod uit.

Stappenplan voor het verkopen van uw huis

Vraag een bod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een bod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het bod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief bod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten huizen

Direct het beste bod op uw huis!

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns

Gerard de Bruin
Gerard de Bruin
14/02/2024
Wij hadden een huis met gebreken. Dat was voor Nimvest geen probleem. Alles netjes volgens de afspraken verlopen
Reinout de Haan
Reinout de Haan
14/02/2024
Ik heb een beleggingspand aan Nimvest verkocht. Heldere communicatie en ze komen echt alle afspraken na!❤️
Ruben
Ruben
22/01/2024
Woning gekocht van Nimvest. Helaas bleek het een en ander niet helemaal in orde te zijn, wat Nimvest zelf helaas ook niet kon weten. Uiteindelijk in goed overleg samen tot een oplossing gekomen wat zeer gewaardeerd wordt. Bedankt Maarten en keep up the good work!
Carroll Fraga
Carroll Fraga
13/01/2024
Hele fijne communicatie met Maarten. Top partij
Betty Curiel
Betty Curiel
13/01/2024
Goed geholpen, ik ontving snel een goed bod. Ze zijn toen langs gekomen en alles was snel afgehandeld. Hele fijne manier om je huis te verkopen.
D. Janki
D. Janki
09/01/2024
Goede communicatie en snelle afhandeling, ben zeer tevreden over hoe het proces is verlopen.
Alvarez Rodriguez
Alvarez Rodriguez
05/01/2024
Fijne partij om je huis aan te verkopen. Ook een hele hoge prijs ontvangen. Geen gedoe
de Jong
de Jong
03/01/2024
Enthousiast over de manier waarop er zaken zijn gedaan met deze partij. Na het indienen van mijn aanvraag is er snel contact met mij gezocht, wat ik als prettig ervaren heb! Daarna een realistisch bod mogen ontvangen en dezelfde week is er een collega op bezoek geweest. Al met al meer dan tevreden over de snelheid en transparantie van Maarten, Michael en collega's.

Wij kopen alle soorten huizen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod