5/5
9.6 / 10
4.6/5

Huis verkopen aan opkoper

Uw huis direct verkopen zonder makelaar? Verkoop uw woning aan opkoper Nimvest en bespaar veel tijd, onzekerheid en geld.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Huis verkopen aan opkoper

Uw huis verkopen aan woning opkoper Nimvest? Wij zijn de landelijk opererende woningopkoper waaraan u uw huis direct kunt verkopen. Wij kopen elk woningtype en bovendien in alle staten van onderhoud. Bij ons ontvangt u binnen 24 uur een onvoorwaardelijk bod op uw huis. Bij ons bent u verzekerd van het beste bod tegen flexibele verkoopvoorwaarden. Zo kunt u na verkoop indien gewenst nog tot één jaar in de woning blijven wonen. Ook is een overdracht op zeer korte termijn mogelijk. Bij verkopen aan ons als opkoper bent u dus verlost van onzekerheid en verkooprisico’s.

Voordelen van het verkopen van uw woning aan opkoper Nimvest

Bij een verkoop aan Nimvest bespaart u al direct duizenden euro’s aan makelaarskosten. Bovendien nemen wij ook de notariskosten voor rekening. Zo weet u direct wat u over houd en kunt u verder met uw volgende stap. Bovendien is het mogelijk om direct na tekenen van het koopcontract een aanbetaling te ontvangen. Dit zorgt voor direct wat financiële vrijheid, wat u eventueel kunt gebruiken voor uw nieuwe woning. Daarnaast is het mogelijk om inboedel die u niet wenst mee te nemen achter te laten in de woning. Dit alles zorgt voor een stressvrije en soepele overdracht tot het betrekken van uw nieuwe woning.

Wat doen wij met uw huis als opkoper

Als huisopkoper kijken wij per woning wat wij na aankoop ermee doen. Wanneer de woning zich in goede staat bevind dan verhuren wij de woning direct door aan een gezin of expats. Zijn er uitbreidingsmogelijkheden zoals een aanbouw, dakkapel of dakopbouw? Dan gaan wij de woning uitbreiden en zorgen wij voor waardevermeerdering aan de woning. Is de woning in slechte of gedateerde staat? Dan renoveren en verduurzamen wij de woning voor een nieuwe eindgebruiker.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Of wilt u graag een kosteloos en vrijblijvend bod ontvangen? Mail ons dan naar info@nimvest.nl, vul het aanvraagformulier in of bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur op 085 40 10 635.

Stappenplan voor het verkopen van uw huis

Vraag een bod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een bod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het bod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief bod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten huizen

Direct het beste bod op uw huis!

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns

Gerard de Bruin
Gerard de Bruin
14/02/2024
Wij hadden een huis met gebreken. Dat was voor Nimvest geen probleem. Alles netjes volgens de afspraken verlopen
Reinout de Haan
Reinout de Haan
14/02/2024
Ik heb een beleggingspand aan Nimvest verkocht. Heldere communicatie en ze komen echt alle afspraken na!❤️
Ruben
Ruben
22/01/2024
Woning gekocht van Nimvest. Helaas bleek het een en ander niet helemaal in orde te zijn, wat Nimvest zelf helaas ook niet kon weten. Uiteindelijk in goed overleg samen tot een oplossing gekomen wat zeer gewaardeerd wordt. Bedankt Maarten en keep up the good work!
Carroll Fraga
Carroll Fraga
13/01/2024
Hele fijne communicatie met Maarten. Top partij
Betty Curiel
Betty Curiel
13/01/2024
Goed geholpen, ik ontving snel een goed bod. Ze zijn toen langs gekomen en alles was snel afgehandeld. Hele fijne manier om je huis te verkopen.
D. Janki
D. Janki
09/01/2024
Goede communicatie en snelle afhandeling, ben zeer tevreden over hoe het proces is verlopen.
Alvarez Rodriguez
Alvarez Rodriguez
05/01/2024
Fijne partij om je huis aan te verkopen. Ook een hele hoge prijs ontvangen. Geen gedoe
de Jong
de Jong
03/01/2024
Enthousiast over de manier waarop er zaken zijn gedaan met deze partij. Na het indienen van mijn aanvraag is er snel contact met mij gezocht, wat ik als prettig ervaren heb! Daarna een realistisch bod mogen ontvangen en dezelfde week is er een collega op bezoek geweest. Al met al meer dan tevreden over de snelheid en transparantie van Maarten, Michael en collega's.

Wij kopen alle soorten huizen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod