5/5
9.6 / 10
4.6/5

Huis verkopen aan belegger

Uw huis verkopen aan een belegger? Nimvest koopt als belegger huizen aan in heel Nederland. Verkoop uw huis aan Nimvest voor een snelle betaling, zonder ontbindende voorwaarden.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Huis verkopen aan belegger

Overweegt u om uw huis te verkopen aan een belegger? Nimvest is de vastgoedbelegger waaraan u direct uw huis kunt verkopen zonder langdurig en onzeker verkooptraject aan te hoeven gaan. Wij kopen woningen aan voor belegging en kunnen hierdoor in veel gevallen vaak een beter voorstel uitbrengen dan de consument. Bovendien bespaart u zichzelf direct een langdurig en onzeker verkooptraject. Wij kopen namelijk zonder enig voorbehoud, zoals een financieringsvoorbehoud. Zo is uw woning na tekenen dus ook direct verkocht en kunt u verder met uw volgende stap.

Waarom uw huis verkopen aan een belegger?

De afgelopen jaren is er een enorme stijging te zien in het aantal huiseigenaren dat er kiest om hun huis te verkopen aan een belegger. Als belegger nemen wij direct verkooprisico’s en onzekerheden weg en kunnen bovendien ten alle tijden een goed bod uitbrengen. Zowel in economische goede als slechte tijden. Wij beschikken namelijk over een lange beleggingshorizon waardoor we schommelingen in de woningmarkt kunnen overzien.

Wat doen wij met uw woning na aankoop?

Voor elke woning hebben wij een andere bestemming. Wanneer de woning zich in goede staat bevind dan is er de mogelijkheid dat wij de woning verhuren aan een gezin of expats. Zijn er uitbreidingsmogelijkheden met de woning zoals een aanbouw, dakkapel of dakopbouw? Dan zullen wij waarde toevoegen aan de woning. Bevind de woning zich in gedateerde of slecht onderhouden staat? Dan zullen wij de woning compleet renoveren en moderniseren naar de standaard van nu. De woning zal na renovatie en verduurzaming energieneutraal en met een energielabel A+ weer op de woningmarkt worden aangeboden.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor uw woning kunnen bieden? Of heeft u misschien nog andere vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op tijdens kantooruren via het nummer 085 401 0635. Ook kunt u ons een e-mail sturen via info@nimvest.nl.

Stappenplan voor het verkopen van uw huis

Vraag een bod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een bod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het bod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief bod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten huizen

Direct het beste bod op uw huis!

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns

Gerard de Bruin
Gerard de Bruin
14/02/2024
Wij hadden een huis met gebreken. Dat was voor Nimvest geen probleem. Alles netjes volgens de afspraken verlopen
Reinout de Haan
Reinout de Haan
14/02/2024
Ik heb een beleggingspand aan Nimvest verkocht. Heldere communicatie en ze komen echt alle afspraken na!❤️
Ruben
Ruben
22/01/2024
Woning gekocht van Nimvest. Helaas bleek het een en ander niet helemaal in orde te zijn, wat Nimvest zelf helaas ook niet kon weten. Uiteindelijk in goed overleg samen tot een oplossing gekomen wat zeer gewaardeerd wordt. Bedankt Maarten en keep up the good work!
Carroll Fraga
Carroll Fraga
13/01/2024
Hele fijne communicatie met Maarten. Top partij
Betty Curiel
Betty Curiel
13/01/2024
Goed geholpen, ik ontving snel een goed bod. Ze zijn toen langs gekomen en alles was snel afgehandeld. Hele fijne manier om je huis te verkopen.
D. Janki
D. Janki
09/01/2024
Goede communicatie en snelle afhandeling, ben zeer tevreden over hoe het proces is verlopen.
Alvarez Rodriguez
Alvarez Rodriguez
05/01/2024
Fijne partij om je huis aan te verkopen. Ook een hele hoge prijs ontvangen. Geen gedoe
de Jong
de Jong
03/01/2024
Enthousiast over de manier waarop er zaken zijn gedaan met deze partij. Na het indienen van mijn aanvraag is er snel contact met mij gezocht, wat ik als prettig ervaren heb! Daarna een realistisch bod mogen ontvangen en dezelfde week is er een collega op bezoek geweest. Al met al meer dan tevreden over de snelheid en transparantie van Maarten, Michael en collega's.

Wij kopen alle soorten huizen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod