5/5
9.6 / 10
4.6/5

Huis snel verkopen

Uw huis snel verkopen zonder onzekerheid en bijkomende risico’s? Verkoop uw huis snel aan Nimvest. U heeft direct zekerheid tegen de beste voorwaarden.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Uw huis direct verkocht, zonder ontbindende voorwaarden

Het verkopen van een huis kan een tijdrovend en stressvol proces zijn. Als u ervoor kiest om uw huis te verkopen via een makelaar op de openbare markt, loopt u het risico dat de verkoop erg lang duurt. Ook komt het voor dat een huis helemaal niet meer verkoopt. De meeste kopers hanteren daarnaast financieringsvoorbehoud waardoor u een lange tijd met onzekerheid zit.  Soms is er geen tijd te verliezen, en moet een huis snel verkocht worden. Nimvest Vastgoed kan uw huis snel kopen, zonder een langdurig en stressvol verkoopproces en zonder ontbindende voorwaarden.

Snelle uitbetaling

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zijn huis snel zou willen verkopen. Misschien moet u verhuizen vanwege werk, of heeft u snel geld nodig. Ook kan het zijn dat u al een nieuwe woning heeft gekocht en dat u uw oude huis daarom snel wenst te verkopen. Wat uw reden ook is, Nimvest Vastgoed begrijpt dat het verkopen van uw huis snel een prioriteit kan zijn en we kunnen u dan ook snel uitbetalen.

Voor de verkoop van huizen in heel Nederland

Nimvest Vastgoed is een landelijke huizenopkoper. Dit betekent dat we huizen kopen van mensen die snel van hun huis af willen, zonder tussenkomst van een makelaar. We bieden marktconforme prijzen en kunnen uw huis binnen enkele dagen of weken kopen. U hoeft zich geen zorgen te maken over reparaties, inspecties of andere kosten die normaal gesproken gepaard gaan met het verkopen van een huis. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico.

Ontvang een aanbod

Bent u benieuwd naar ons aanbod op uw huis? Vul gratis en vrijblijvend het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een bod. Wenst u liever telefonisch contact te hebben? Bel gerust naar 085-4010635.

Stappenplan voor het verkopen van uw huis

Vraag een bod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een bod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het bod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief bod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten huizen

Direct het beste bod op uw huis!

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns

Gerard de Bruin
Gerard de Bruin
14/02/2024
Wij hadden een huis met gebreken. Dat was voor Nimvest geen probleem. Alles netjes volgens de afspraken verlopen
Reinout de Haan
Reinout de Haan
14/02/2024
Ik heb een beleggingspand aan Nimvest verkocht. Heldere communicatie en ze komen echt alle afspraken na!❤️
Ruben
Ruben
22/01/2024
Woning gekocht van Nimvest. Helaas bleek het een en ander niet helemaal in orde te zijn, wat Nimvest zelf helaas ook niet kon weten. Uiteindelijk in goed overleg samen tot een oplossing gekomen wat zeer gewaardeerd wordt. Bedankt Maarten en keep up the good work!
Carroll Fraga
Carroll Fraga
13/01/2024
Hele fijne communicatie met Maarten. Top partij
Betty Curiel
Betty Curiel
13/01/2024
Goed geholpen, ik ontving snel een goed bod. Ze zijn toen langs gekomen en alles was snel afgehandeld. Hele fijne manier om je huis te verkopen.
D. Janki
D. Janki
09/01/2024
Goede communicatie en snelle afhandeling, ben zeer tevreden over hoe het proces is verlopen.
Alvarez Rodriguez
Alvarez Rodriguez
05/01/2024
Fijne partij om je huis aan te verkopen. Ook een hele hoge prijs ontvangen. Geen gedoe
de Jong
de Jong
03/01/2024
Enthousiast over de manier waarop er zaken zijn gedaan met deze partij. Na het indienen van mijn aanvraag is er snel contact met mij gezocht, wat ik als prettig ervaren heb! Daarna een realistisch bod mogen ontvangen en dezelfde week is er een collega op bezoek geweest. Al met al meer dan tevreden over de snelheid en transparantie van Maarten, Michael en collega's.

Wij kopen alle soorten huizen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod