5/5
9.6 / 10
4.6/5

Hoeveel is mijn woning waard?

Nimvest, dé betrouwbare partij waar u uw woning voor een hoge prijs aan verkoopt. 

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Het is een vraag die veel huiseigenaren hebben: ”Wat is mijn huis waard?​

Als u een verhuizing overweegt bent u zich waarschijnlijk aan het afvragen wat uw huis waard is. De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen enorm gestegen, terwijl sinds enkele maanden de rente’s oplopen waardoor er onrust is op de huizenmarkt. Hierdoor is het lastig om te weten waar u moet beginnen! Inzicht in hoeveel uw huidige woning kan opbrengen, is op dit moment daarom erg belangrijk in de zoektocht naar uw nieuwe droomwoning. Wacht dus niet langer en bekijk vandaag nog de cijfers van de woningwaarde en begin met plannen!

Uitzoeken wat uw huis waard is, kan ingewikkeld zijn. Kijken naar huizen in uw omgeving die verkocht zijn geeft slechts een basis inzicht, de vraagprijs op Funda is ook niet altijd accuraat, omdat verschillende factoren zoals marktomstandigheden en staat van onderhoud van invloed kunnen zijn op hoeveel het uiteindelijk waard is. Het is een belangrijke vraag om te stellen, dus houd rekening met alle aspecten bij het bepalen van de werkelijke waarde van je huis!

Hoe bepaal ik de waarde van mijn woning?

Als u de waarde van uw huis overweegt en niet wilt vertrouwen op schattingen of gemiddelde verkoopprijzen, is een taxatie ter plaatse zeker de beste manier. Een taxateur zal rekening houden met alle aspecten zoals dakconstructies, uitbreidingen, renovaties en onderhoud die de waarde van onroerend goed aanzienlijk kunnen veranderen – waardoor u een nauwkeuriger getal krijgt over wat uw onroerend goed waard zou kunnen zijn. Bovendien kost het u niets!

 

Hoeveel verschilt de waarde van de vastgestelde WOZ waarde?

Vraagt u zich af of uw huis meer of minder waard is dan de WOZ-waarde? U bent niet de enige, dit is een van onze meest gestelde vragen. In het algemeen ligt de marktprijs van een woning boven de WOZ-waarde; er zijn echter gevallen waarin dat niet altijd het geval is en u dit moet aanvechten met bewijzen waarom de aanslag naar beneden moet worden bijgesteld.

 

Berekenen van de waarde van uw woning

Bent u benieuwd naar de huidige waarde van uw huis? Probeer dan onze waardecalculator en krijg een schatting van de waarde van uw woning. Maar als u op zoek bent naar meer diepte met deze beoordeling, maken we graag voor u deze berekening. 

Waarom verkopers kiezen voor een verkoop aan Nimvest

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten onroerend goed

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns