5/5
9.6 / 10
4.6/5

Geniet van uw overwaarde en huur uw huis terug met Nimvest Vastgoed

Wilt u uw huis graag verkopen, maar er toch in blijven wonen? Bij Nimvest Vastgoed kunt u uw huis verkopen en terughuren. Zo kunt u zorgeloos blijven wonen in uw vertrouwde omgeving en profiteren van de opbrengst van uw woning.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

U heeft misschien wel eens gehoord van het verkopen van uw huis met overwaarde en deze vervolgens terug huren. Maar wat houdt dit precies in? En wat zijn de mogelijkheden en voordelen hiervan? In deze blogpost zullen we daar dieper op ingaan en u meer informatie geven over hoe u bij Nimvest Vastgoed van deze interessante tactiek gebruik kunt maken.

Kunt u uw huis verkopen en terug huren?

Laten we beginnen met de mogelijkheden. Het verkopen van uw huis met overwaarde en deze vervolgens terug huren is voor veel huiseigenaren een interessante optie. U kunt op deze manier genieten van de overwaarde die uw woning heeft opgebouwd, zonder dat u daadwerkelijk uw huis hoeft te verkopen en op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Met Nimvest Vastgoed kunt u uw woning namelijk direct weer terug huren nadat u deze verkocht heeft. U behoudt op deze manier uw vertrouwde woonomgeving, terwijl u toch kunt profiteren van de overwaarde van uw huis.

Hoe gaat dit stappenplan precies in zijn werk?

Nadat we het eens zijn geworden over de verkoop- en huurprijs van uw huis, stellen we een koopovereenkomst op en zorgen we ook meteen voor het opstellen van een huurovereenkomst. We regelen dat alle documenten bij de notaris terechtkomen en door de betrokken partijen worden ondertekend. Zodra alle documenten zijn ondertekend, is zowel de verkoop als de verhuur afgerond en staat ook het verkoopbedrag direct op uw rekening.

Het huurcontract dat u afsluit is voor onbepaalde tijd, met daarbij de mogelijkheid voor u om zelf op te zeggen. Zo kunt u bijvoorbeeld besluiten om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe woning, zonder dat u vastzit aan een langlopend huurcontract. Zo heeft u maximale zekerheid én flexibiliteit.

Wie regelt het onderhoud bij terughuren?

U vraagt zich wellicht af wie het onderhoud van uw woning regelt als u deze terug huurt. Wij begrijpen deze vraag en willen u graag geruststellen. Het onderhoud van de woning wordt namelijk door ons geregeld. Zo bent u verzekerd van een goed onderhouden woning.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het verzilveren uw overwaarde? Neem dan gerust gratis en vrijblijvend contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen. Ook zijn wij zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op 085-4010635.

Stappenplan voor het verkopen van uw huis

Vraag een bod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een bod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het bod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief bod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten huizen

Direct het beste bod op uw huis!

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns

Gerard de Bruin
Gerard de Bruin
14/02/2024
Wij hadden een huis met gebreken. Dat was voor Nimvest geen probleem. Alles netjes volgens de afspraken verlopen
Reinout de Haan
Reinout de Haan
14/02/2024
Ik heb een beleggingspand aan Nimvest verkocht. Heldere communicatie en ze komen echt alle afspraken na!❤️
Ruben
Ruben
22/01/2024
Woning gekocht van Nimvest. Helaas bleek het een en ander niet helemaal in orde te zijn, wat Nimvest zelf helaas ook niet kon weten. Uiteindelijk in goed overleg samen tot een oplossing gekomen wat zeer gewaardeerd wordt. Bedankt Maarten en keep up the good work!
Carroll Fraga
Carroll Fraga
13/01/2024
Hele fijne communicatie met Maarten. Top partij
Betty Curiel
Betty Curiel
13/01/2024
Goed geholpen, ik ontving snel een goed bod. Ze zijn toen langs gekomen en alles was snel afgehandeld. Hele fijne manier om je huis te verkopen.
D. Janki
D. Janki
09/01/2024
Goede communicatie en snelle afhandeling, ben zeer tevreden over hoe het proces is verlopen.
Alvarez Rodriguez
Alvarez Rodriguez
05/01/2024
Fijne partij om je huis aan te verkopen. Ook een hele hoge prijs ontvangen. Geen gedoe
de Jong
de Jong
03/01/2024
Enthousiast over de manier waarop er zaken zijn gedaan met deze partij. Na het indienen van mijn aanvraag is er snel contact met mij gezocht, wat ik als prettig ervaren heb! Daarna een realistisch bod mogen ontvangen en dezelfde week is er een collega op bezoek geweest. Al met al meer dan tevreden over de snelheid en transparantie van Maarten, Michael en collega's.

Wij kopen alle soorten huizen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod