5/5
9.6 / 10
4.6/5

Bespaar geld door uw huis te verkopen zonder makelaar: Waarom een opkoper zoals Nimvest Vastgoed de slimme zet is

Nimvest, dé betrouwbare partij waar u uw woning voor een hoge prijs aan verkoopt. 

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten vastgoed in iedere staat van onderhoud

Uw huis verkopen zonder de hulp van een makelaar kan een slimme zet zijn. Het kan leiden tot een snellere verkoop en mogelijk zelfs een hogere opbrengst. Bovendien kunt u op deze manier ook flink besparen op de kosten die een makelaar normaalgesproken in rekening zou brengen. Maar hoeveel bespaart u nu precies door je huis te verkopen zonder makelaar? In deze blog gaan we hier verder op in en laten we zien waarom het verkopen van uw huis aan een opkoper zoals Nimvest Vastgoed de slimme zet is.

Geen commissie en andere kosten

Het eerste waar veel mensen aan denken als het gaat om de verkoop van hun huis zonder makelaar, is dat er zonder tussenkomst van een makelaar kosten bespaard kunnen worden. Vaak liggen de kosten die een makelaar in rekening brengt tussen de 1,5 en 2% van de verkoopprijs van je woning. Dit kan bij een gemiddelde verkoopprijs van €300.000 dus al gauw oplopen tot zo’n €6.000. Door uw huis zelf te verkopen, kunt u alleen al daar op dus al flink geld besparen.

Maar naast deze besparing op de kosten van een makelaar, zijn er ook andere manieren waarop u kunt besparen door zelf uw huis te verkopen. Zo kunt u bijvoorbeeld besparen op de kosten voor de styling van de woning, de fotografie, advertenties op Funda of andere media. Deze kosten kunnen normaal gesproken flink oplopen, maar door zelf uw huis te verkopen bespaart u veel geld.

Directe verkoop is vaak de meest geschikte en efficiënte keuze

Het is dan ook overduidelijk dat de voordelen van het zelf verkopen van uw huis vaak zwaarder wegen dan de moeite die u erin steekt. Het is een slimme beweging die u financieel beter kan laten staan en u meer controle over het proces geeft. Het kiezen van een directe verkoop aan een opkoper is vaak de meest geschikte en efficiënte keuze.

Verkoop je woning met Nimvest Vastgoed

Nimvest Vastgoed koopt uw huis zonder tussenkomst van een makelaar over. Dit heeft als voordeel dat u de kosten van een makelaar kunt uitsparen, maar ook dat u in veel gevallen een betere prijs voor uw woning krijgt. Dit komt doordat Nimvest Vastgoed direct kan handelen en geen commissie hoeft af te dragen aan een makelaar. Er is veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt, waardoor u een realistische en eerlijke prijs krijgt voor uw woning.

Ontvang direct een voorschot

Wij weten precies hoeveel een huis waard is en hoe de vastgoedmarkt ervoor staat. Hierdoor krijg u niet alleen een eerlijke prijs voor uw woning, maar weet u ook zeker dat de verkoop snel en efficiënt verloopt. Bovendien kunt u bij bij ons ook al een voorschot krijgen op de verkoop van uw woning, zodat u snel tot geld beschikt.

Vraag een vrijblijvend bod aan

Met Nimvest is het verkopen van uw huis eenvoudiger dan u denkt. In  4 stappen begeleiden we u door het hele proces. Bovendien zijn al onze biedingen vrijblijvend, zodat u geen verplichtingen hebt voordat u beslist of u ons aanbod wil accepteren. Wilt u uw huis snel verkopen? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom verkopers kiezen voor een verkoop aan Nimvest

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle soorten onroerend goed

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns