5/5
9.6 / 10
4.6/5

Beleggingspand verkopen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod zonder verplichtingen

Géén financieringsvoorbehoud, direct zekerheid
Hoge prijzen en de beste voorwaarden
Géén makelaarskosten en langdurig verkooptraject
Alle soorten panden in iedere staat van onderhoud

Uw beleggingspand verkopen?

Nimvest koopt beleggingspanden in heel Nederland. Vanwege onze lange beleggingshorizon, betalen wij de beste prijs voor uw beleggingsvastgoed.

Alle soorten beleggingspanden

Wij kopen alle type panden: Woningen, woon-winkelpanden, ontwikkel-objecten, bedrijfspanden etc. Het is mogelijk om uw beleggingspand verhuurd op te leveren. Ook kopen wij lege panden.

Zowel in goede staat als met achterstallig onderhoud

Panden met achterstallig onderhoud zijn voor ons géén probleem. Ook panden met lage (sociale) huren en/of huurdersproblemen schrikken ons niet af om u een goed voorstel te doen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het verkopen van uw beleggingspand aan Nimvest? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen. Ook zijn wij zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op 085-4010635.

Stappenplan voor het verkopen van uw beleggingspand

Vraag een bod aan

U kunt hiervoor het formulier invullen op de website. Een aanvraag is gratis en vrijblijvend. U bent nergens aan gebonden.

Wij nemen contact met u op

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben, ook bespreken wij graag uw wensen zodat we met een passend voorstel kunnen komen. Vaak kunnen wij op afstand al een bod uitbrengen zonder dat we het huis eerst hoeven te bezichtigen. Bent u geïnteresseerd in het bod? Dan komen we graag langs voor een bezichtiging.

We brengen een definitief voorstel uit

Na de bezichtiging kunnen we een definitief bod uitbrengen. Uiteraard bent u dan ook nog nergens toe verplicht. Kunt u zich vinden in het bod? Dan kunnen we het definitief met u vastleggen. Omdat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren, bent u direct verzekerd van de verkoop. We spreken samen een overdrachtsdatum af die is afgestemd op uw wensen.

De notaris handelt de verkoop af

We stellen een koopovereenkomst op en die wordt verstuurd naar onze vaste notaris. Zij handelen de verkoop verder af. De overdracht vindt bij de notaris plaats op de overeengekomen overdrachtsdatum. De notaris stort vervolgens het geld op uw rekening. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Wij kopen alle type panden

Waarom verkopers kiezen voor een verkoop aan Nimvest

Neem vrijblijvend contact op

Maarten Brouns

Wij kopen alle soorten panden

Ontvang gratis een vrijblijvend bod